Sunday, June 10, 2012

Ben Masuk Nona

Tahniah kepada blogger Ben Ashaari..beliau telah menonjolkan tiada yang mustahil..terkejut jugak la mula² tgk nona..tiba²  nona tampilkan ben ashaari..

Rupanya cerita pasal suami yang menjadi suri rumah sementara isteri keluar bekerja..lagipun ben kan full time blogger..Ben menunjukkan blogger sepenuh masa tidak saja berblogging malah masih menjalankan tanggungjawab sebagai seorang suami..mengambil alih tugas yang biasanya dilakukan seorang isteri.

Sekali lagi tahniah Ben kerana telah menunjuk contoh terbaik yang bukan wanita sahaja mampu melakukan kerja lelaki..malah lelaki juga boleh menjalankan kerja yang wanita @isteri lakukan..


TAHNIAH BEN....gambar courtesy blog ben....
BEN ASHAARI

5 comments:

Zie Madini said...

whoaa! abg ben masok nona? thumbs up la. siapa yg interview dia ek? lofa ke? wahhhh...hehe. zie missed tgk nona aritu..hikss

Norfadli said...

die takde orang interview macam dah buat slot khas..takpe tonton kan ada..leh tengok balik.

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam Norfadli...

Wau tak sangka Ben Ashaari masuk nona ye...Tahniah buat beliau..

BTW kami singgah & follow blog Norfadli, jangan lupa singgah & follow balik blog kami nanti ye...TQ :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

ros maisara said...

wah makin famous dia..heheh..

Jocelyn Lum said...

nice