Monday, August 8, 2016

Aplikasi Duit

Mencari peluang menjana pendapatan secara sambilan, masih buntu atau belum lagi jumpa peluang..tidak perlu risau lagi..

Kini peluang berada di depan mata anda, hanya menggunakan handphone yang berada di tangan anda ia dapat membantu menyelesaikan masalah kewangan yang sedang membelenggu anda.

Apa tunggu lagi, maklumat lanjut sila klik  link di bawah



APLIKASI DUIT LINK

Wednesday, January 6, 2016

Syukur Walaupun Sedikit

Alhamdulillah, rezeki tiba walaupun sedikit masih lagi rezeki kan, ni hasil klik2..neobux ni dah hampir 8 tahun masih kekal bg payment instant ke akaun paypal.

So kalo korang nak buat tabung2 untuk kecil kecilan leh la cuba, tak rugi pun tapi peringatan amount sedikit sebab join pun free je kan, nak lebih kena la invest skit. Mana ada yang free dapat banyak semua pun nak ada untung jugak.

So lihat gambar di bawah untuk bukti ya.




Nak join leh click kat icon neobux sebelah kiri tu.

Monday, December 28, 2015

Bukti Keberkesanan PBH 2016

Bukti jelas PBH2016 berkesan membantu korang di luar sana melangsaikan segala hutang korang. Pada ketika ini gaji bulanan tidak lagi relevan sebagai punca utama melangsaikan hutang korang. Jika ia berkesan sudah pasti korang mampu langsaikan hutang dalam masa 5 - 10 tahun.

Kini sudah menjadi satu kemestian setiap dari kita harus mempunyai sumber income lain yang dapat mejana income secara harian atau mingguan.

Pilihan di tangan korang, jika korang masih rasa selesa dengan keadaan sekarang sila teruskan, dan masih mengharapkan kenaikan gaji sedang kini kebanyakan syarikat sedang berusaha mengurangkan kos operasi mereka.

Kini peningkatan gaji bulanan tidak lagi seiring dengan peningkatan kos sara hidup yang menyebabkan tekanan kepada kewangan korang. Fikirkan la, saya hanya memberi opsyen kepada korang.

Jika berminat nak tau lebih lanjut pm/wa 012-2595540 fadli

Anda Di Masa Akan Datang Adalah Hasil Tindakan Anda Sekarang.



Tuesday, December 1, 2015

Apa Rancangan Korang ?

Korang dah kerja berapa lama 5 tahun, 10 tahun...bagaimana perubahan tahap kewangan korang..hutang berapa peratus sudah langsai. Tapi korang masih lagi bersabar untuk bekerja makan gaji...selesa mungkin.

Apakah perancangan korang 5 tahun , ada matlamat yang jelas terutama dalam meningkatkan tahap kewangan korang. Korang masih ingin teruskan kekal kan tahap kewangan korang pada tahan yang sama atau meningkat hanya dalam 10 % sahaja..

Berminat tak jika korang berjaya selepas 5 tahun akan datang korang berjaya memperolehi income passive (residual) bulanan melebihi RM50,000.

Passive (residual) income adalah di mana duit bekerja untuk korang, korang kerja, korang bercuti atau korang sakit dan terlantar di hospital income tetap masuk setiap bulan.

Jika korang berminat cepat² hubungi nombor tertera.

012-2595540 Fadli



Wednesday, November 18, 2015

Financial Freedom Roadmap

Matlamat biar besar dan jelas , tapi perlu di kecilkan supaya perlaksanaannya lebih mudah. Komuniti Alphyto dan empiresar menawarkan peluang untuk korang di luar sana bebas hutang dan gandakan simpanan dengan potensi RM 400,000 dalam masa setahun,

Bersama saya, akan saya jelaskan perancangan anda untuk berjaya dengan kami dalam masa 5 tahun melalui Financial Freedom Roadmap. In sya allah lepas 5 tahun korang berpotensi menikmati income bulanan antara RM100,000 ke RM 1,000,000 secara pasif.

So jika berminat meh pm/wa 012-2595540 Fadli.

Tak rugi pun jika dengan, ianya percuma.



Thursday, November 12, 2015

Lagi dan Lagi Kejayaan Phytoscience

Lagi bukti² yang menunjukkan kejayaan² phytoscience yang masih lagi baru di dunia network marketing dan di Malaysia.

Bukti yang pertama phytoscience telah menempatkan antara 10 syarikat MLM global di businessforhome.org. dari 100 syarikat yang disenaraikan.

Berita terbaru KPDNKK telah memperbaharui lesen Akta Jualan Langsung selama 3 tahun. Ini menunjukkan phytoscience adalah syarikat yang sah dan beroperasi berlandaskan undang² negara.



Monday, November 2, 2015

Kehangatan Event

Sabtu lepas berkesempatan hadir ke event Phytoscience Recognition Day 2015..seramai 10,000 orang ahli phyto hadir bagi meraikan dan menyokong mereka yang berjaya. Aura dan semangat yang hebat...penuh positif dan keyakinan yang tinggi.

Sejak penubuhan phytoscience pada tahun 2012 dengan pelbagai dugaan dan cabaran, kini 3 tahun phytoscience telah melahirkan 103 jutawan dan ratusan 6 figure income, sudah terbukti pelan pemasaran phytoscience adalah terbaik ketika ini.

Semakin ramai sudah membuka minda dan hati mereka, segala usaha anda akan dibayar itulah konsep phytoscience korang usaha , korang dapat, yang penting korang leh potong income upline² korang maknanya tiada konsep menkayakan orang atas. Namun yang di atas tidak pernah berehat mereka teruskan berusaha dan itu sebab korang sukar nak potong income mereka. Mereka tak pernah untuk terus pecahkan rekod mereka..

Mereka sentiasa berusaha intuk berada 'above the sky'

Di sini saja coretan..so kalau korang serius nak bebas hutang dan gandakan simpanan korang dalam masa setahun dari sekarang PM /WA 012-2595540 Fadli



Thursday, October 29, 2015

Jangan Lupa

Contoh terbaik apabila dah berjaya dan senang jangan sesekali lupa asal usul, terutama susah payah kedua ibu bapa yang keluar mencari rezeki demi menyediakan ilmu dan peluang bagi kita untuk lebih berjaya dan senang dari mereka agar kita tidak merasai kesusahan yang mereka rasai,

Ingat kesusahan dan kepayahan mereka dan syukur la atas usaha mereka.


Tuesday, October 27, 2015

Asyik Menghitung

Gaji dah masuk ? mesti korang dah start menghitungkan, berapa nak tolak untuk bayar hutang, bayar bil², belanja harian dan belanja diri. Kalo nak kira semua tu berkaitan duit keluar takde pun pasal duit masukkan.

Mana taknya duitnya masuk sebulan sekali , ada sesetengah mungkin la buat pelaburan dan tunggu dividen itu setahun sekalikan. Belum kira duit emergency yang datang tanpa disangka..atau memang dan disangka cuma korang tangguhkan urusan tu kerana ada urusan lain yg korang nak gunakan duit tu..So sampai bila korang nak terus menghintung begini.

Seronok tak kalo duit masuk hari², minggu² dan bulan²...mesti la kan...kalo tak seronok memang masalah korang teruk benar..bayangkan duit korang masuk tak putus...in advance korang dah boleh plan budget korang dan korang siap leh byr advance bil² korang..biar TM, TNB,Syabas dan yang berkaitan hutang dengan korang.

So kalo korang nak ni share peluang untuk korang jana income hari²,minggu² dan bulan²....semudah ABC
Tak percaya tgk gambar kat bawah tu mereka yang berusaha dan berjaya.

So kalo korang serius dah tak menghitung lagi cepat PM /Whatapp 012-2595540 Fadli

Korang decide, saya hanya nak kongsi peluang.