Monday, May 14, 2012

IntiChat

Konsep facebook..tapi katanya ada profit sharing..makna setiap activity yang kita lakukan.seperti invite,comments,upload photo dan berbagai lagi akan diberi point dan hasil points akan diconvertkan dalam bentuk bayaran mahupun hadiah..

Dibayar pakai cek atau paypal..pilih mana yang berminat..tiada bayaran yang dikenakan..percuma seumur hidup..itu yang dinyata..

Benda free cuba je la kan dapat duit lak tu...kalo tak menjadi stop saja tak susah mana pun..

Berminat klik  LINK

3 comments:

phreak-id said...

tak faham..

Norfadli said...

konsep mcm facebook...cuma die share profit apabila kita bersosial melalui lamannya buat seperti kat facebook,,update status,upload photo,comments..

dapat duit

zwan said...

jalan2