Sunday, November 20, 2011

Pengalaman Shopping Cara Baru

Dah lama dah nak cuba....maklum dah menimbum treats points tu terkumpul...Akhirnya alhamdulillah tergerak hati untuk mencuba semalam...dan memang terbukti treats points maybank leh redeem untuk beli barang.

Buat masa hanya kedai yang terpilih sahaja, kebanyakan kedai adalah butik jenama yang terkenal...nak maklumat lebih lanjut leh la lawat www.rcubed.com.my.

Yang seronoknya leh redeem treat point ni jika barang yang dibeli ada offer diskaun...

Dapat  la beli GAP polo shirt dan 2 pasang baju puteri tercinta kat pumpkin patch..ok nampaknya lepas ni kena rajin kumpul points..la

Harap konsep dapat berkembang ke mall yang lain dan juga kredit kad yang lain tidak terhad kepada maybank dan one utama.....terima kasih maybank dan one utama kerana memberi peluang untuk redeem point melalui caranya ini..lebih berbaloi....


2 comments:

izzana said...

wa una x pnh lagi shopping cara ni :) nak try jugak..

FifaMusz said...

tak tau pulak treat points redeem mcm nie.. thanks for d info!